Labbekakkerigheid

Home  |  Inspiratie   |  Mindset   |  Labbekakkerigheid

Labbekakkerigheid

31 oktober, de verjaardag van mijn vrouw, was de laatste dag van mijn opdracht bij de Rabobank. Het waren leuke en leerzame jaren. Waheeda en onze 4 kids waren ook aanwezig.

Tijdens mijn intake voor deze opdracht heb ik 2 nieuwe termen leren kennen: “nat hout” en “labbekakkerigheid”, had ik toen nog niet eerder van gehoord. De vraag die ik o.a. gesteld kreeg was, hoe ik dacht hier verandering in aan te kunnen brengen, immers:

 

Ik heb uiteraard mijn best gedaan om meer jus en plezier op de werkvloer te activeren en tegelijkertijd met elkaar meer en slimmer waarde te creëren voor klanten.

De veelheid aan onderwerpen in deze complexe omgeving zijn niet het onderwerp van dit artikel, maar dat het veel onderwerpen zijn geweest die aandacht hebben gekregen in een zeer complexe omgeving is een feit.

Als het allemaal zo makkelijk zou zijn om high performance te activeren dan zouden we wereldwijd niet te maken hebben met de agile movement waar zo ongeveer elk bedrijf mee bezig is, nml.:

“Hoe kunnen wij een veilige omgeving creëren waarin wij de kennis, kunde en intelligentie van mensen kunnen maximaliseren?

Want “happy people create happy customers!”

Ik denk dat het aardig gelukt is dat we samen stappen hebben kunnen zetten om van “nat hout” en de “labbekakkerigheid” af te komen. Uitdagend was het zeker, fun hebben we veel ervaren en een veilige omgeving om jezelf te kunnen zijn is steeds meer zichtbaar geworden.

Hieronder een 2-tal filmpjes van mijn afscheid.

Loading

PREV

Scrum Maslow & Ego

NEXT

Verandering, Transitie & Agility

Op zoek naar gemakkelijker, sneller, beter, goedkoper opleveren van klantwaarde
en meer creatieve innovatiepower nodig?

Investeer dan nu in een gratis afspraak!

Plan een meeting
Feedback